Ettevõtlikele noortele suunatud üritusel jutustab muusik, kuidas Daniel Levi bänd läbi heategevuse ning “käed-külge” aktsioonide annab oma panuse ühiskonna parandamisse ja puhta keskkonna säilimisse.

Daniel räägib ka sellest, et kiires elutempos on väga lihtne unustada olulisi asju ja et liiga harva mõtleme endast mahajäävale jalajäljele. On väga tähtis nii endale kui oma kaaskondlastele aeg-ajalt meelde tuletada, et me kõik saame igapäevaselt teha pisikesi otsuseid, mis kokku muudavad meie elukeskkonna paremaks ja toovad ellu rohkem armastust.

Avaüritusel rõõmustab Daniel kohaletulnuid hea muusikaga.

Youth Empowered Eesti on õppesari, mis on mõeldud ettevõtlikele ja õpilasfirma loomisest huvitatud 16-29-aastastele noortele, toetades Eestis Junior Achievementi õpilasfirmade programmi. Projekti eesmärgiks on anda noortele praktilisi elulisi ja ärilisi oskusi võimalikult edukaks sisenemiseks tööturule kas töötaja või tööandjana.

6. oktoobril toimuval Youth Empowered Eesti avaüritusel saab kuulda erinevate eluvaldkondade esindajate kogemusi, kuidas saavutada edu läbi keskkonnateadliku ja vastutustundliku ettevõtluse, käitumise ning tarbimise. Lisaks kuulamisele saavad kõik osalejad ka praktilise kogemuse, sest kohapeal pannakse kokku meeskonnad, kes kogenud mentorite juhendamisel teevad läbi toote või teenuse arendamise lihtsustatud protsessi algsest ideest toimiva lahenduseni.

Üritusel osalemine on tasuta, kuid kohtade arv on piiratud ja seetõttu tuleb üritusele eelnevalt registreerida.

Vaata lisainfot Facebookist.
Registreeri siin.

#YouthEmpoweredEesti

Jaga
Kommentaarid