Ainuüksi see, et Eesti Laulu finaal toimub Saku Suurhallis, kus mäletatavasti peeti ka 2002. aasta Eurovisiooni, muudab ürituse vaieldamatult aasta muusika tippsündmuseks.

Lisaks sellele kolib Eesti Laulu green room otse publiku keskele ning saalis viibijatel on võimalus artistide vahetuid emotsioone kas või loetud meetrite kauguselt oma silmaga näha. "Varem on olnud vaid see, et green roomi näidatakse mõneks hetkeks. Sel korral näeb seda palju rohkem," märkis Musting.

Muutunud on ka Eesti Laulu finaalkontserdi alguskellaaeg. Kontsert algab kell 19.00. Seega on tegemist kogupereüritusega. "Väga paljud noored on tahtnud kohale tulla ja nad ei ole lihtsalt saanud - tuleme jälle publikule vastu, et kõik saaksid ikkagi kohale tulla," ütles Musting.

Eesti Laulu finaalkontsert toimub 5. märtsil Saku Suurhallis. Piletid on saadaval Piletilevis.

Tänavu ootab Eesti Laulu ees mitu suurt muutust ning need, kes on kontserdil kohal, saavad võrratult suurema emotsionaalsema kogemuse, olles ise osalised kogu kohapealses melus ;) Ainuüksi see, et Eesti Laulu finaal toimub Saku Suurhallis, kus mäletatavasti peeti ka 2002. aasta Eurovisiooni, muudab ürituse vaieldamatult aasta muusika tippsündmuseks.Lisaks sellele kolib Eesti Laulu green room otse publiku keskele ning saalis viibijatel on võimalus artistide vahetuid emotsioone kas või loetud meetrite kauguselt oma silmaga näha.Muutunud on ka Eesti Laulu finaalkontserdi alguskellaaeg. Kontsert algab kell 19.00. Seega on tegemist kogupereüritusega, kuhu on oodatud kõik, sealhulgas lastega pered :)Posted by Eesti Televisioon on Wednesday, 2 December 2015