Kui Stigile tuli ettepanek Nordea Kontserdimaja laval Paul McCartney hitte esitada, oli mees esialgu kahtleval seisukohal: „Esimene mõte oli, et miks küll mina? Eestis on nii palju teisi häid muusikuid, kes sellega suurepäraselt hakkama saaksid.“ Muusikule tundus nimelt, et vastutus on suur ja ehk ei küündi ta ülesande tasemele. Nii palus ta mõtlemisaega ja peale McCartney loomingu läbitöötamist tundus ettevõtmise potentsiaal juba helgem: „Kuulasin ta lugusid ja sain aru, et äkki isegi saaksin hakkama.“

Ettepanek oli muusiku jaoks sedavõrd ahvatlevam kuna avanes võimalus panna kokku niiöelda unistuse tiim, kes temaga koos musitseerima hakkavad. „Kuna kontsert toimub esmaspäeval, ja pillimeestel on esmaspäev reeglina vaba, sain enda kõrvale muusikud, keda austan ja usaldan,“ sõnas Stig, et bändi kokkupanek on vast tema lemmik osa kontserdi planeerimisel.

Nordeas kõlab Paul McCartney loomingu klassika ning kindlasti tulevad esitusele ka legendaarse muusiku sulest sündinud uuemad lood. „Arvan, et see kontsert pakub muusikalise elamuse igale ühele,“ nimetab Stig ühe põhjustest, miks emadepäeva järgselt kontserdile tulla.

Pikemat intervjuud kuuled videost!