"Mööda linnakese tänavaid liigub katkematu joruna rongkäik, tänavaääred on täis uudistajaid. Kõige ees on traktorid, mis veavad tigukäigul kahekordseid ratastega platvorme.
Platvormi esimesel korrusel on bänd (kas live’s või siis DJ) ja bassikõlarid, teisel korrusel keskmise ja kõrgema riba kõlarid ning kõige tipus laulja või lauljad. Käru sappa on haagitud võimas, samuti ratastel generaator. Generaatori sabas tulevad tantsijad (bakhandid)."

"Kõik mehed ja naised on väljakutsuvalt kostümeeritud ning üle keskmise vindised. Bakhante on ühe bändi sabas keskmiselt 20-100.
On ilusaid, on inetuid, kõik nad on kompleksivabad ja häbitud ning tantsivad orgastiliselt.
Joogi jaoks on sageli eraldi käru. Üks selline killavoor järgneb teisele ning rongkäik moodustab ussikujulise ahela läbi kogu linnakese tänavate."

"Enamuste vooride kõiki külgi ehivad kohaliku mobiilioperaatori logod. Bändid püüavad üksteist helivõimsusega üle trumbata. Jõukama ja populaarsema orkestri möödumine paneb püksid tuules lehvima, muusika on nõnda vali."

"Teeääred on tihedalt ääristatud vaatajatest-kaasaelajatest, kes aegajalt rongkäigust mõne oma tuttava ära tunnevad ja siis tolle väljavalitu tähelepanu püüavad.
Kogu üritust võiks kokkuvõtvalt nimetada mustaks orgiaks mille kõrval meie Õllesummeri tipphetked on lasteaia jõulupidu. Ka kõige stoilisema inimese kuppel hakkab varem või hiljem kumisema. Valgeid inimesi on väga vähe näha."

"Bakhantide seas silmab mõnda üksikut kahvatut ullikest, aga enamus valgeid on taandunud söögimajade rõdudele, kust nad ogarat jaskarit umbusklikult piidlevad.
Kahju, et mul fotoaparaat ära kärssas, ringkäigust Issanda loomaaeda oleks saanud terve eraldi näituse.
Aga samas, sõbrake, kes kogu aja fotokat näo ees hoidis, tõmmati taskuvaraste poolt rahast puhta lagedaks…"

Vaata videot: