Stiilses lillas sametpintsakus
mustkunstnik Tom Pintson
muutis kahekroonistest koosneva rahapaki viiesajalisteks ning pani ühe kummipaela läbi teise. Kohtunike jaoks on tal aga varuks hoopis  suurejoonelisem trikk.

„Ma olen spetsialiseerunud leviteerimisele ehk objektide õhkutõstmisele ja lennutamisele. Leivanumbriks on krediitkaardi lennutamine, mis on täiesti reaalne, kuid uskumatu trikk. Kui edasi pääsen, saab seda kindlasti näha,“ ütles Pintson.

Mihekl Raual vajus etteaste peale su lahti ja uuris, kuidas Tom seda tegi. Kohtunik küsis, kas ta võib lavale lauda uurima minna, Tom ei lubanud.

Kristiina soovis, et Tom oleks rohkem naeratanud. Kõik kolm kohtunikku oli etteastest siiski vaimustunud ning mustkunstnik sai kolm "jah"-i.

VAATA VIDEOT:

Esimesena sai saates sõna Madis Arro, kes võrdles end Gunnar Grapsiga. Ajal, mil netiportaalides arutletakse teemal, kas laulmine on ikka talent või mitte, tõestab Madis Arro, et ka laulmine võib olla kaasasündinud suur anne.

Kohtunik Mihkel Raud nimetas Madise lauluhäält fenomenaalseks. „Ma pole kunagi, vähemalt Eestis, kuulnud kedagi nii kõrgelt laulmas. Lisaks sellele laulsid sa puhtalt!“ oli Raud vaimustuses.

Kohtunikud kiitsid ka Madise lauluvalikut — Deep Purple´i „Child In Time“. „Deep Purple laulja ei suuda enam ammu seda lugu nii kõrgelt laulda. Aga see oli võimas.“ kiitis Raud.

Kohtunikud kiitsid Madise etteaste heaks ja andsid noormehele kolm jaatavat vastust.

VAATA VIDEOST:

Suuga muusika jäljendmist nimetatakse beatboxiks ja just seda demonstreerib täna õhtul pärnakas Raul Špilev. Neli aastat tagasi nägi Raul internetis maailmaklassi beatboxi artisti Kenny  Muhammadi videosid, mis tundusid väga lahedad ning poiss soovis ka ise proovida. Nii hakkas muusikalise taustata noormees üksi kodus harjutades lugusid jäljendama.

"Ma tahaks sult lugu tellida," palus Mihkel Raud kiiret Metallica beati. See, mis ta kuulis, meeldis talle. "Nüüd me räägime!" ütles Raud ja andis kindla "jah"-i. "Igaüks, kes suudab teha kolme häält korraga, saab jah," kommenteeris Raud.

Temaga oli sama meelt ka Kristiina. Valdo ei olnud kaaskohtunikega nõus ja tema vastus oli "ei".

VAATA VIDEOST:


Ahhetama-panevaid jalgrattatrikke demonstreeris Karl Pärjamäe ja teenis kolm jaatust.

VAATA VIDEOST:

Kolme korvpalliga osavaid trikke teinud gümnaasiumiõpilane Roman Fedorenko läks samuti kohtunikele peale.

VAATA VIDEOST: 

"Meie tulime saatesse, et näidata, et vanad inimesed oskavad ka midagi teha," tutvustas end 11 aastat koos tegutsenud Eakate Ühing Elulust.

Mihkli ja Kristiina punane rist lõi põlema väga kiiresti. Valdo ei kiirustanud nupule vajutama, sest lootis, et ka kolmas liige ilmub mingi hetk lavale.
"Kahtlemata väga armsakesed, aga pean tunnistama, et piinlik oli vaadata," kommenteeris Raud.

Valdo lisas, et ootas nalja, mida aga ei tulnud ja soovitas trupil edaspidi kolmekesi esineda.
Ükski kohtunik edasipääsu ei lubanud.

73aastane Antonina Moora pälvis oma väljanägemise kohta küll komplimente, kuid nii ublik kui kohtunikud ei kiitnud tema esitust heaks.

Hea lugeja, kuidas Sulle tänased talendid meeldisid?