1. Austraalia - Dami Im
Aastal 2013. oli Dami Austraalia "X Factor'i" kolmanda hooaja must hobune. Ta avaldas nii kohtunikele kui ka publikule muljet oma võimsa vokaaliga ning lõpetas saate võidukalt. Tema signatuuriks sai töötlus Prince'i ballaadist "Purple Rain".

2. Itaalia - Francesca Michielin
Francesca võitis 16-aastaselt Itaalia "X Factor'i" viienda hooaja. Aastal 2011. eetris olnud saates demonstreeris ta oma armastust klassikalise roki vastu, andes tuntud hittidele kaasaegse kuue. Kuula tema versiooni Red Hot Chili Peppers'i loost "Higher Ground":

3. Ungari
- Freddie
Gábor Alfréd Fehérvári ehk Freddie võistles 2014. aastal Ungari talendisaates "Rising Star" ja viis koju neljanda koha. Tema etteastetest puuduvad küll videomaterjalid, kuid YouTube'i on üles laetud tema kaver OneRepublicu loost "Counting Stars".

4. Eesti - Jüri Pootsmann
Möödunud aastal võitis Jüri saate "Eesti otsib superstaari". Tema üheks säravaimaks hetkeks oli kahtlemata kaver James Bay megahitist "Hold Back The River".

5. Tšehhi - Gabriela Guncikova
Aastal 2011. osales Gabriela Tšehhoslovakkia superstaarisaates. Toona teiseks jäänud näitsik kehtestas saates end kui kõva rokitšikki, kellele ei valmistanud katsumust ei südantlõhestavad ballaadid ega tempokad pophitid.

6. Poola - Michal Szpak
Noor Michal Spzak šokeeris Poola "X Faktor'i" vaatajaid oma androgüünse välimusega, kuid tema võimas hääl võitis peagi rahva poolehoiu. Vaata teiseks jäänud noormehe kõige esimest ülesastumist kohalikus talendisaates.

7. Montenegro - Highway
Highway oli üks kahest bändist, kes jõudis Balkani "X Faktor'i" finaalsaadetesse. Toona kolmest liikmest koosnev bänd jäi saates neljandaks, kuid nende versioon Artic Monkeys'i palast "Do I Wanna Know" mäletab sealne rahvas veel tänase päevani.