"Armas inimene, ära konuta kodus. Loobu muremõtetest. Von Krahl kutsub sind joomapeole. Tule tõmba nina korralikult täis," meelitab Von Krahl täna õhtul kõiki teatribaari...jooma.

"See käib nii. Peo korraldab keegi Von Krahli näitlejatest, lavastajatest või kunstnikest. Iga pidu on oma peakorraldaja nägu ja väljendab tema isiklikke maitseelistusi, mis ei kuulu vaidlustamisele, vaid jagamisele. Avalik isiklik küte. Nii kõva, et tahad seda pidu ära süüa ja kuraatorile inimröövi korraldada. Tõmmata talle korralik Põhja-Korea režiim peale, sundida teda jätma teater sinnapaika ning jäädagi edaspidi sinu isiklikuks peokorraldajaks. Puhas lõbu!" tutvustab teater uut üritustesarja.

"Joomapidu" on üritustesarja teine osa. Märtsis toimuva kolmanda peo korraldab Von Krahli näitleja Ivo Reinok.

Täna õhtul on klassikalistes joomamängudes "Viinaralli", "Üks pits vähem", "Karu tuleb, karu läheb", "60 sekundi õlu", "Minutijoomine" jne osalejaile on napsud tasuta ja võitjaid premeeritakse vääriliselt – auhindadeks [trummipõrin] teatripiletid ja [fanfaarid] aastane tasuta sissepääs Von Krahli pidudele!

Hammast aitavad verele ajada läikivates vintage dressides vikerviisiketas Regatt, otsustavalt viisivaba hevijazzpunkorkester The Tomahawck Brothers ja rokenpohmelli duo Marko Mägi & Huiabella Fantastica. Seljad-kõhud koos plaadi- ja joogisette serveerivad Kersten Kõrge ja Kaarel Valter.

Joomapidu algab "punkt" kell 21:00. Pileti eest tuleb esimesel tunnil lunastada 5€, hiljem 7€. Vanusepiirang on loomulikult 18 aastat.