TANTSUPIDU
Tantsupeo etendus sünnib lauluväljakul laulukaare ees oleval tantsuplatsil.
Tantsuetendus jutustab ühe lapse lugu suurde ilma sirgumisest, õnne otsimisest ja armastuse leidmisest. See lugu räägib sellest, kuidas vahel peab ära käima, et eemalt näha seda, mida lähedalt vaadates ei mõistnud.

Publik saab tantsupidu jälgida laulukaare all astmestikul asuvast istekohtadega meresektorist, tantsuplatsi vastasküljel asuvast pinkidega orusektorist, kuhu on paigutatud eraldi kohad ka ratastoolis liikuvatele külalistele koos saatjatega või väljaku nõlval asuvast seisukohtadega mäesektorist.

LAULUPIDU
Pühapäeval toimub laulupidu juba harjumuspärase saaliplaaniga lauluväljakul – lauljad laulavad laval ja publik saab pidu jälgida väljakualal.
Laulupeo repertuaar on seekord täis üllatusi ning on mida oodata – näiteks ligi 2000liikmeline koondorkester, kus korraga laval nii rahvamuusikud, sümfooniaorkestrid kui puhkpilliorkestrid, armastatud helilooja Olav Ehala peo nimiteos „Maa ja ilm“ ning sajad noorte rockansamblid saatmas suurt rokikoori!

XI noorte laulu- ja tantsupidu maa ja ilm on niisiis selle maa lood lauluväljakul, Euroopa Kultuuripealinnas mil terve ilm on selle maa lugusid kuulamas ja vaatamas!

Kava:

Reede, 1. juuli 2011
19:00 XI noorte laulu- ja tantsupeo maa ja ilm avamine ning TANTSUPEO 1. ETENDUS

Laupäev, 2. juuli 2011
20:00 TANTSUPEO 2. ETENDUS

Pühapäev, 3. juuli 2011
9:00 RONGKÄIK
14:00 LAULUPIDU

Osta piletid varakult SIIT! Eriti just tantsupidude piletid kipuvad alati peopäevaks otsa saama...