Põhja-Korea sõnul ei vaja nende lavaline etteaste Eurovisioniks suuri muudatusi. „Me algul võtsime kohe sellise lähtekoha, et midagi, mis otseselt katki ei ole, muutma ei hakka.“

Siiski leiti paar kohta, mida saaks laval veidi paremini teha. „Üks või kaks tantsuosa olid pisut segased – me siis klaarisime ära eesotsas Mart Aguga,“ viitas ta tantsukorüfeele. „Nüüd siis paigutatakse meid selles valguses, kus kohas on lava peal optimaalne olla. Kuigi rahvas on ümberringi, siis me mängime seda välja nii, et rahvas ikkagi vaatab ühelt poolt,“ kirjeldas räppar. Ta lisas, et lavaline liikumine peab olema rahvale kaasahaarav, hästi valgustatud ja tants ei tohi sassi minna.

Põhja-Korea nentis ka seda, et üldiselt on bändi liikmete visioon sellest, millist muusikat ja kuidas seda teha, suhteliselt sarnane ning palju eriarvamusi neil ei teki. Ka Puuluubi liikmetega leiab 5Miinust muusikat tehes tihtipeale päeva või kahega ühise keele, kuigi mõnikord on Puuluubil visioon teha keerukama ülesehitusega muusikat. „Mina pean olema see, kes tagasi tõmbab ja rõhutab, et me teeme ikkagi rahvale muusikat – inimesed peavad suutma seda kuulata,“ märkis räppar.

9. mail toimuvas Eurovisioni teises poolfinaalis astuvad Eestit esindavad 5Miinust ja Puuluup lavale 13. artistina.