„Seiklus nimega Rumi on alanud! Olen kohtunud oma elu armastusega ega väsi Rumile jagamast, kui armastatud ta on,“ õhkas õnnelik ema Charlene märtsi alguses Kroonikale.

„Olen nii õnnelik su üle!“ kommenteeritakse postituse all. „Kallud,“ kirjutas lauljanna Elisa Kolk.

Poja nimi ja sünd registreeriti sümboolselt Eesti Vabariigi aastapäeval. Rumi olevat imearmsalt enda ja äratuntavalt ka Jaani nägu.

„Pojad on ju ikka oma isa nägu, see on vahva! Olen leidnud õnnevalemi armastuse näol, mille Rumi on mu ellu toonud. Ta on justkui minu hinge hing ja sisemise rahu allikas. Näen end emana, kellega elu on kui seiklus, täis avastamisrõõmu rohke naeru saatel, kus hellust ja armastust pole kunagi liiga palju,“ jagab Charlene.

Renniti ja tarkvarafirma Helmes asutaja ja tegevjuhi suhe ja ühine beebiootus tuli avalikkusele üllatusena, sest varasemalt polnudki kumbki osapool nende romansist avalikult rääkinud. Naistelehele paljastas välismaal resideeruv eestlanna, et Pillesaar võttis temaga ise ühendust, kuid esialgu jäi asi ainult vestluse tasandile. „Ta nägi järjekindlalt vaeva, saatis igal nädalal lilli erinevasse džunglisse, kus Indoneesia avastamisretkel viibisin,“ meenutab Rennit nüüd.

Samas usutluses paljastab naine, et oli oma lapse isaga olnud koos kaheksa kuud, kui ta rasedaks jäi.

Artikkel on refereeritud Naistelehest.