Popstaar Katy Perry postitas kolmapäeval enda Instagrami kontole palju kaadreid sellest, kuidas nädalavahetusel Coachella muusikafestivalil lustis. Ta näitas fotoseeriaga fännidele nii oma ehteid ja aksessuaare, lõbusat pidutsemist kui ka sõpruskonda, kellega festivali väisas.

Californias toimub muusikafestival on legendaarne eelkõige sellepärast, et sinna valitakse kõige ekstravagantsemad rõivad endale selga. Ka Katy ei jäänud oma valikutega tagasihoidlikuks. Ta jõudis selga tõmmata näiteks särgi, kus kujutati naise keha ja mille privaatosi katsid pitsatükke meenutavad bikiinid. Samuti kandis ta musta T-särki, mille peal oli filmist „Sõrmuste isand“ tuntud Legolas.

Lauljanna kõige pilkupüüdvamaks valikuks oli aga hoopis midagi muud. Oma sotsiaalmeediasse postitatud pildiseeriat alustas ta fotoga, kus kandis musta toppi, helesiniseid teksasid ja musta jakki. Pildil oli ta aga oma püksid alla tõmmatud ja välgutas kaamerale oma tagumikku. „Ma olen Coachellal kauem käinud kui sina oled elus olnud,“ kirjutas Katy oma fotode juurde.

Fotodelt paistis ka, et Katy nautis oma DJst sõbranna Mia Moretti plaadikeerutamist festivalilt. Hiljem oli ta üllatusesinejana ka lavale jõudnud.