Reedel algav Haapsalu õudus- ja fantaasiafilmide festival korraldab heategevusliku oksjoni, mille tulu läheb Ukraina päästjate toetuseks. Üllatuslikult lähevad oksjonil muuhulgas enampakkumisele ka Ott Sepa kiharad.

„Need tunduvad jõle tumedad, sest ikkagi alateadlikult mõtled, et Ott Sepp on blond, aga need on päriselt need samad juuksed!“ kinnitas Merivoo juukseid otse-eetris demonstreerides.

Raamitud lokikesed lähevad oksjonile koos režissööri garantiikirjaga. Raami taha on režissöör kirjutanud: „Märdi (Ott Sepp) juuksed, mis platsil võtte ajal Valdise (Märt Avandi) poolt maha aeti!“

„Mis sa arvad, kas need ostetakse ära?“ uuris Reikop, kes ise pakkus, et kindlasti ostetakse. Merivoo vastas, et arvatavasti sobiks selline meene koju inimesele, kellel meeldib sarnaseid asju koguda. Või inimestele, kel on endal kodus kino. „Kui ükskord läheb kloonimiseks või muud seesugust, siis sealt tuleb Ott Sepp,“ naljatles veel režissöör.

Ott Sepa juuksed

Saadud tulu annetab HÕFF Päästeliidule, mis ühendab ja esindab päästealal tegutsevaid vabatahtlikke ühinguid. Annetustega toetab Päästeliit Ukraina riiklikku päästeteenistust ja saadetav abi koosneb eranditult päästjatele mõeldud varustusest alates isikukaitsevahenditest ja lõpetades rasketehnikaga.