Mavericksi parimad olid Kyrie Irving 30 ja Luka Doncic 28 punktiga. Doncici arvele jäi ka seitse lauapalli ja 13 korvisöötu. Clippersi poolelt said kaksikduubli kirja näiteks Paul George ja James Harden. George kogus 18 punkti ja 11 lauapalli, Harden aga 16 punkti ja 13 korvisöötu.

Mavericksi hooaeg jätkub järgmisel kolmapäeval, kui läänekonverentsi poolfinaalseeria avamängus sõidetakse külla Oklahoma City Thunderile. Teise finalisti selgitavad tiitlikaitsja Denver Nuggets ja Minnesota Timberwolves.

Ühes veerandfinaalis on aga endiselt asjad lahtised, kui Orlando Magic alistas seeria kuuendas mängus Cleveland Cavaliersi 103:96.

Magicu vankrit vedasid Paolo Banchero ja Franz Wagner, kes viskasid vastavalt 27 ja 26 punkti. Cavaliersi kasuks tõi Donovan Mitchell koguni 50 silma. Cavaliersi särgis on play-off mängus rohkem punkte visanud vaid LeBron James, kes kogus 2018. aastal Golden State Warriorsi vastu 51 silma.

Magicu ja Cavaliersi seeria otsustav mäng toimub juba homme Clevelandis. Selle paari võitjat ootab ees põhiturniiri esikohal lõpetanud Boston Celtics. Teises idakonverentsi poolfinaalis madistavad Indiana Pacers ja New York Knicks.