Näitleja Merle Palmiste:
Minu valik on Hispaania, mulle meeldis tohutult Vene ja Hispaania kirglik mäng, see oli väga hea. Olen täna Viinistul etendusel, see lõppeb kella kümne paiku, nii et jään poolest mängust ilma…

Luuletaja Irja Tähismaa: Olen Hispaania poolt, sest mulle meeldib nende mängustiil rohkem kui sakslaste oma. Lemmikkoondis on Portugal, Hispaania mäng meenutab nende oma. Mulle meeldib Portugali mängija Deco, ta on väle.

Näitleja Evelin Pang: Vaatan kindlasti, aga ei teagi kelle poolt olla. Olen igal aastal Hollandile pöialt hoidnud, ei oskagi põhjendada miks, aga nii see on olnud. Seekord langesid nad kahjuks välja.

„Lihtsa Elu“ Triin: Ma ei vaata jalgpalli. Kunagi vaatasin Eesti-Vene mängu, aga see on ka kogu minu kokkupuude jalgpalliga. Lemmikjalgpallur on ehk Kaká, seda tema nime pärast. Nägupidi ei teagi teda.

Seltskonnatäht Liis Lass: Hoian Hispaaniale pöialt. Nad on minu jaoks olnud selle aasta lemmikud, kuigi vahepeal kui Venemaa hullult hästi mängis, hoidsin neilegi pöialt. Minu lemmikjalgpallur on John Terry Inglismaalt, ei julgegi põhjendada miks… No ta meenutab mu eksmeest.

Politoloog Anna-Maria Galojan: Seekord polnud mul kindlaid lemmikuid, siiski loodan Saksamaa koondise võidule. Finaalis mängivad selgelt kaks populaarset koondist Saksa ja Hispaania. Kuigi viimase mäng tundub selgelt emotsionaalsem ja kirglikum, sümpatiseerib mulle rohkem Saksamaa mäng. Nende mängustiili võib iseloomustada, kui alati ratsionaalset ja vastavalt mängu strateegiale allutatut. Samuti on sakslastel suurepärane mängudistsipliin, mis on jalgpallis kui meeskonnamängus üsnagi oluline. Läbi aegade on lemmikmängija olnud aga Zinedine Zidane.