Allan Keian räägib Publikule, et see on lugu 16aastasest imekaunist väikealevi tüdrukust Maarjast, kes ilmsüütult teiste klassikaaslaste kanepisuitsetamise pärast põhikooli viimasest klassist välja heidetakse, seejärel pole noore neiu elus aga enam miski endine.

Pealinna elukeerisesse sattunud, seisab tüdruk silmitsi maailmaga, milleks vast ükski teismeline valmis ei ole. Juba esimesel sumedal pealinnaööl tehakse aga neiule pakkumine, mida kaaluks ehk nii mõnigi teine temaealine. Kõigest üheainsa reisiga on võimalik teenida rahahunnik, mille kokku ajamiseks mõnel teisel noorukil kuluks pikki väsitavaid kuid.

Saatuslik reis muudab Maarja jaoks kõik - ühel ilusal pühapäevahommikul Milanos Itaalia mainekama modelliagentuuri esindajaga esimesele fotosessioonile sõites ning hilisõhtul Monacost luksuslaeva pardale maailmakuulsate mannekeenide keskele pidutsema minnes tundub tüdrukule, et ta seisabki paradiisi ukselävel. Tegelikkusele otsa vaadates aga selgub, et see pealtnäha glamuuri täis küllusest ja jõukusest pakatav unistusteelu on põrgust enesestki jubedam.

"Põnev ja kaasahaarav romaan viib lugeja inimeste keskele, kellest me kõik oleme kuulnud, teame, et nad on siinsamas meie keskel, kuid ometigi suudavad nad endi pahupoolt ühiskonnas väga hästi peita. Olgu nendeks siis alatud sutenöörid, julmad narkoärikad või silmakirjalikud supermodellid," kirjeldab Keian. 

KUULA PEATÜKKI: