Anna-Maria, Kuidas Sa saadetega rahule jäänud oled?

See oli omapärane ja huvitav kogemus. Mitte professionaalne, kodune toiduvalmistamine võib olla nii amatöörlik kui ka väga heal tasemel. Alati on olemas teatud üllatusmoment. See teebki asja põnevamaks.

Sina tulid saates toime ekstreemsemates oludes kui teised. Kas oled rahul, et asjad just nii läksid või oleksid tahtnud võimalust oma kokakunsti näidata?

Loomulikult oli pisut kahju, et pidin loobuma eelnevalt planeeritud menüüst ja kostitama oma külalisi  suhteliselt ootamatute roogadega.

Samas, eks ilmaolud olid sellised, nagu nad olid. Ühelt poolt oleks õiglane saada võimalust ühe lisapäeva tarbeks ja võimalust kokata saate formaadiga ettenähtud tingimustes.

Ma pole viriseja ja hindan nii enda kui ka teiste aega, kui olukord on ekstreemne. See tähendas, et  pidi tegutsema ka vastavalt sellele ja ega ütlus, et tühi kõht on kõige parem kokk, pole veel oma aktuaalsust kaotanud. Võtan asju rahulikult ja jään kindlaks oma põhimõttele, et mis ei tapa, teeb ainult tugevamaks.

Kui palju Sa igapäevaselt ise süüa teed?

Sõltub aja võimalustest ja sellest, kas on kedagi külla oodata või mitte. Armastan koduseid õhtusööke lähedaste ja sõprade seltsis ja püüan, et nad ei jääks liiga harvaks.

Reeglina ei möödu ükski päev, kui ma midagi köögis ei teeks, kas või head ja korralikud aroomiteed. Õnneks nad on saadaval väga laias maitse ja hinna valikus. Seega ma ei arva, et pakitee kasutamist võib õigustada aja puudusega. Tuleb istuda kasvõi 15 minutiks kööki ja nautida tassi head teed – see ei võta palju aega ja on oluline ja pingeid maandav päeva lõpu osa.

Kui Sa saatesse kutse said, kas Sulle tutvustati ka teisi osalejaid või nägid neid vahetult enne esimest võtet.

Kuna olin töö- ja õpingute asjus Londonis ja saate meeskond niigi lükkas võtteid minu graafiku pärast kolm päeva edasi, siis saabusin Maarjamaale saate esimesele võttele otse lennukist.
Saate teisi osalejad nägin oma elus esimest korda, mingit lisainfot mul polnud.

Kas oled Agnesega sõbrannaks saanud või leidsid endale saatest mõne teise sõbra?

Kõigiga saime hästi läbi. Just ekstreemsed olud tegid meist paljuski tiimi.
 
Kas kahetsed, et saatest osa võtsid?

Hinnates nii saadet, kui ka selle lõpptulemust, ei näe põhjust kahetseda. See on positiivne ja ka tulevikus köögis kvaliteetaega innustav.