"Ilma meigita ma hea meelega kodust ei lahku. See on lihtsalt niimoodi välja kujunenud, mitte, et ma häbenen oma loomulikkust," muigab Elina, kes näitas Stellariumile eksklusiivselt millised meigitooted ja parfüümid ta Eurovisioonile ühes võtab. Milliseid ettevalmistusi teeb lauljatar enne esinemisi? "Meik ei erine kuigi palju minu igapäevasest jumestusest. Tõsi, silmad värvin lavale astudes kindlasti tumedamaks."

Elina ilumoto on, et kui naistele on antud võimalus end veelgi ilusamaks teha, siis miks ei peaks seda võimalust ära kasutama. Paljud naised ütlevad, et meikimine mõjutab nende meeleolu ja teeb tuju paremaks. Elina pole erand. Vastupidi - ta teab, et ilus meik võib päästa kehva päeva. "Kõik mured, mis pead vaevavad, on mõneks ajaks läinud, kui tegelen parajasti jumestamisega. See on hea nipp end korraks igapäevaelust välja lülitada."

Meigihuvilistele on kindlasti põnev, mis on Elina meigikotis ja millised kosmeetikumid temaga juba pühapäeval Viini kaasa rändavad. Kuna igal päeval toimub Eurovisiooni raames mõni üritus, peab kogu aeg tipp-topp välja nägema. Elina on selleks varunud põnevaid huuleläikeid Maybelline`ilt ja mitmeid jumestustooteid Max Factorilt. Vastavalt tujule kasutab ta nii nude huulevärvi kui ka kärtsumaid toone. Õhtuste ürituste jaoks lähevad loosi sära andvad tooted, mida saab kasutada ka silmameigis. Elina jaoks on lisaks korralikule meigile tähtsad ka korralikult lakitud küüned ja parfüümid.

Elina Borni kahe mahuka kosmeetikakotisisu näed Stellariumi blogist.