Publikule antud intervjuus meenutab Kalle seda aega heldimusega ja tunnistab, et tollal pidutseti tunduvalt teistmoodi kui tänapäeval. “Peod olid tõepoolest rajumad, kuna väljaskäimise kohti oli vähem ja inimestele oli klubis käimine südamelähedasem,” põhjendab ta ning loetleb populaarsemate asutustena üles Dekoltee, Sunseti, Hollywoodi ja Africa. Lisaks mäletab Kukk ka seda, et suhtlus nii fännide kui teiste muusikutega oli vahetum: “Suheldi ikka klubis, mitte Facebookis! Caater lävis ja sai hästi läbi kõigiga, kuna olime hästi seltskondlikud ja lõbusad stressivabad inimesed!”

Üsna levinud kuulujutu kohaselt oli Caatril vahepeal suisa nii palju esinemiskutseid, et kogu raha Eestimaa pealt kokku riisumiseks tuli kasutada nn varumehi, keda oli lihtne maskeerida ansambli firmamärgiks kujunenud kuulsatesse hõbeskafandritesse. Kukk seda kuuldust ei kinnita: “Kahjuks või õnneks meie populaarsus sellisele tasemele ei jõudnud, et oleks olnud vaja mitmes kohas korraga esineda. Põhimeeskond ikka 4 inimest: mina, Markku Tiidumaa, Andrus Lang, Ivor Võlmets ja mõnikord suurel laval oli vaja kasutada rohkem inimesi, sellest ka vajadus lisainimeste järele. Kui õigesti mäletan, oli Caatri rekord 3 kontserti samal päeval, rohkem polnud lihtsalt võimalik füüsiliselt vahemaid läbi sõita,” meenutab Kukk ja pakub, et tavaliselt võis nädalas olla umbes 4-5 kontserti.

Põneva küsimuse peale tollastest esinemistasudest tunnistab Kukk puhtsüdamlikult, et ta neid ei mäleta. Küll aga on meelelahutusärist endiselt huvitatud. “Tänapäeval kuulan ikka endiselt moodsat muusikat, mis on hästi tehtud, kuid suur Eesti muusika fänn ma kahjuks ei ole,” tunnistab ta ja lisab, et klubidesse meelt lahutama enam nii tihti ei käi kui vanasti, aga vahel siiski — suvel võib kunagist Caatri-meest kohata Pärnus Sugaris ja Sunsetis ning Tallinnas klubis Münt.
Kalle 90ndate retrosoovitused:

Välismaa:
2 UNLIMITED — NO LIMIT
SNAP — RHYTM IS A DANCER
DR ALBAN — ITS MY LIFE
HADDAWAY — WHAT IS LOVE
PARADISIO — BAILANDO

Eesti:
CAATER — O SI NENE
CODE ONE — SELLEST SAAB MEIE SUVI
MR HAPPYMAN — LAS MINA PROOVIN SIIS KA
MARI LIIS — 2 DIMENSIOON
KALLE JA ASTRA — ARMUMSE LUGU