“Me oleme Kasabiani plaadid ikka ribadeks kuulanud,” ütleb I Wear* Experimenti liige Hando Jaksi, “Oleme ise nende tõelised fännid juba ammustest aegadest.” Hando ja bändi trummar Mikk Simson on käinud ka Kasabiani kontserdil Manchesteris ningsoovitavad kõigil, kel vähegi võimalik, pilet Tallinna kontserdile nüüd ja kohe ära osta: “See on tõesti väga äge bänd ja nende lived on suurepärased. Ise loodame kontserti lava kõrvalt vaadata ja nende pealt õppida. Lava kõrvalt seepärast, et tahaks ka tehnilist poolt näha. Kasabiani festivalikogemus on meeletult suur. Ilmselt esinevad nad juba ainuüksi ühe suve jooksul rohkem festivalidel kui kõik Eesti bändid kokku.”

I Wear* Experiment on juba pikemat aega ilma teinud nii kohalikul kui ka rahvusvahelisel muusikaväljal. Triole on kiidusõnu jaganud rahvusvahelised muusikaväljaanded nagu Louder Than War, The Line Of Best Fit ja MTV Iggy, nad on edukalt osalenud 2016. aastal toimunud Eesti Laulu konkursil ning möödunud kevadel valis briti menubänd Hurts ligi poolesaja artisti seast just I Wear* Experimenti oma Baltikumi tuuri soojendajaks.

Kasabian on olnud peaesinejaks paljudel nimekatel festivalidel nagu näiteks Sziget, Reading, Glastonbury jne. Seejuures on neid nomineeritud 39. erinevale muusikaauhinnale, millest võitnud on nad 13 (Brit Awards, Q Awards, NME Awards)

Pileti 5. juulil toimuvale KASABIANI kontserdile Tallinna Lauluväljakul saad osta SIIT. Lisaks esinevad Õllesummer Festivalil kümnete kodumaiste artistide kõrval HURTS (UK) ja ЁLKA (RU).