Kuigi juhtumi detailidest naine saates uuesti ei rääkinud, on teada, et näitlejannat vägistati aastal 1985, juba enne seda kui "Nanny" eetrisse jõudis ning mil naine oli 27-aastane. Kaks relvastatud röövlit tungisid tema ja ta toonase abikaasa Peter Marc Jacobsoni Los Angelese korterisse, kus Drescher oma kaasa ja ühe naistuttavaga parasjagu õhtustasid. Drescheri abikaasa seoti kinni ning mõlemad naised vägistati mehe silme all ühe röövli poolt, kes sai hiljem teo eest kaks eluaegset vanglakaristust. Pärast vägistamist püüdis naine eluga edasi minna, kuid ees ootasid nii lahutus kui ka lastetus.

"Mis iganes ka ei juhtuks, sa pead edasi minema ning pöörama oma valu millekski positiivseks - vähemalt mina teen alati nii," sõnas täna 59-aastane Drescher Austraalia hommikusaates.

"Veidi enam kui 10 aastat pärast vägistamist diagnoositi mul emakavähk," rääkis ta. "See seos on minu meelest poeetiline, sest ma ei tegelenud hingelise valuga, mida vägistamine mulle põhjustas, palju-palju aastaid," tunnistas ta.

Vähki peab ta suurimaks õppetunniks, mis tal elus olnud on. "Ma pole rõõmus, et see mul on – ma ei sooviks seda kellelegi –, kuid mina olen kindlasti tänu sellele parem inimene. Mõnikord tuleb suur kingitus väga koledas pakendis," sõnas ta.