“Poliitika ei ole igav, vaid on äärmiselt huvitav. Töövarju nädala eesmärk on seda näidata ka noortele! Üks asi on kuulda erinevate tipp-poliitikute tööst meedia vahendusel, kuid hoopis teine on ise lähedalt tutvuda ja otse esitada endale huvitavaid küsimusi,” ütles peakorraldaja Liis Ivaste.

Töövarju nädalast võtavad osa 20 poliitikut: peaminister Jüri Ratas; ministrid Mailis Reps, Kadri Simson, Jaak Aab ja Tarmo Tamm; linnaosa vanemad Alina Tubli, Grete Šillis, Raimond Kaljulaid, Marek Jürgenson, Vladimir Svet, Jaanus Riibe ja Maria Jufereva; riigikogu liikmed Enn Eesmaa, Kersti Sarapuu, Oudekki Loone, Toomas Paur ja Tiit Terik; Tallinna linnapea Taavi Aas, abilinnapea Vadim Belobrovtsev ja Tallinna Linnavolikogu esimees Mihhail Kõlvart. Igat poliitikut on võimalik varjutada ühel noorel ühe tööpäeva.

Töövarju nädal on suunatud 15-24 vanuses noortele üle-Eesti. Kandideerimisavaldus koos motivatsioonikirjaga tuleb täita 29. jaanuariks. Seejärel võetakse ühendust enim motiveeritutega 5. veebruaril.

Tipp-poliitikute töövarju nädalale saab registreerida siin: https://goo.gl/forms/aM2KIJLHyAUvsVHe2