Televaatajate ja žürii häälte liitmisel osutus neljanda saate säravaimaks Arko Narits.

Esitustesse tõid särtsu iluvõimleja Aia Adele Narits, Fire Factory tulekeerutajad, balletiartist Brandon Alexander, näitleja Grete Jürgenson, helilooja Margo Kõlar koos voltimismasina ja elektroonikaseadmetega ning võistlustantsija Liina Kask.

Saatest lahkus viiuldaja Linda-Anette Verte.

Žürii liikme Juhan Tralla hinnangul on "Klassikatähtede" sarjal oma sisemine elu ja loogika. "Me peame aktsepteerima selle kulgu ja nautima selle protsessi ilu ja valu. Minu jaoks isiklikult oli Linda-Anette väljalangemine tõeline traagika", kahetses Tralla. "Tõsi, tänases saates ei suutnud ta nii hiilata kui varem, kuid oleksin kindlasti lootnud teda näha finaalis. Kui publik nii hääletas, siis meie asi on seda aktsepteerida ja anda endale aru, et see sari on kõigest üks mäng. Kunst on alati vaieldav", ütles Tralla.

Sel korral žüriis külalisliikmena osalenud viiuldaja ja piiride ületaja Andres Mustoneni sõnul toimub kunstis raamidest väljumine lakkamatult. "Kunst iseenesest on igapäevasusest väljas. Iga esitus on väljumine sellest, mis on eelnevalt välja kujunenud. Tõeline kunstnik on see, kes ei sarnane kellegagi. Täna nähtud erinevate žanrite kooslused on kõigest väikesed ja välised sammud", leidis Mustonen. "Paremini avaldus noorte muusikute loovus teises, filmi helindamise ülesandes", lisas ta tunnustavalt.

Võistlejate paremusjärjestus neljandas saates:

1. Arko Narits (klaver), 2. Ingely Laiv (oboe), 3. Tanel-Eiko Novikov (löökpillid), 4. Sven-Sander Šestakov (klaveri), 5. Johannes Põlda (viiul), 6.Linda-Anette Verte (viiul)