Parima surfari tiitli nimel astuvad kõigi kaasaelajate silmade all hoogsalt võistlustulle meelelahutusportaali aktiivne ja särtsakas juht Kertu Jukkum, Eesti uusim superstaar Uudo Sepp, riimimeister Arop, kaunis näitlejanna Ingrid Margus, noorpoliitik Raimond Kaljulaid ja laulja ning näitlejanna Sandra Ashilevi, keda on viimased kuus nädalat juhendanud tippsportlased- kahekordne olümpiavõitja Ingrid Puusta, treener Matthew Rickard, kahekordne maailmameister Martin Ervin, kolmekordne Eesti meister Roland Mik, Eesti meister Gregor Schneider ning Eesti üks parimaid wave-purjelaudureid Kristjan Kiisk.

„Ootan juba kokkusaamist oma toredate võistluskaaslastega ning muidugi ka ilusat tuulist ilma, mis puhuks mured ja alles jääks vaid mõnus rööm,“ võtab Eesti viimane superstaar Uudo Sepp kokku oma mõtted enne laupäevast väljakutset.

Kahekordne maailmameister Martin Ervin lisab, et sel aastal on osalejad agarad ja lõppvõistlus tuleb pingeline. „Pean tõdema, et minu õpilane, Kerttu Jukkum on ka surfarina väga andekas. Ta on väga sihikindel ning suudab teooria väga kiirelt praktikasse rakendada,“ rääkis Ervin.

Parim surfar selgub juba laupäeval kell 15:30 Valgeranna Puhkekeskuses Borjomi Surf Challenge lõppvõistlusel.

Täpne programm ühes ajakavaga on leitav Surfilaagri kodulehel.

Surfilaager 2018 toimub 19.-22. juulil Valgeranna Puhkekeskuses. Eesti Purjelaualiidu algatatud elustiilifestivali eesmärk on esile tuua ja toetada Eesti andekaid võistlussurfareid. Kirev ja mitmetahuline 4-päevane programm pakub lõbusat ja aktiivset ajaveetmist kogu perele.

Surfilaagri piletid on saadaval Piletilevi müügipunktides ja Surfilaagri kodulehel.