"Ega siin ei saa muud süüdistada kui perekeskkonda," arvas Teele, tundes veidrast küsimusest tulenevalt silmaga nähtavat kimbatust. "Minule selgitati lapsepõlves väga ilusasti, kuidas halb on teha teistele halba. Ju neil, kes satuvad valele teele, on lihtsalt jäänud armastusest puudu," pakkus ta.

Võrno soovis seejärel teada, kui jõukas peres on Teele üles kasvanud ja kui hästi artistina palka küsida oskab, mispeale kinnitas lauljatar, et ei tule küll rikkast perest, ent pole kunagi pidanud ka puudust kannatama. "Minu peres tuli alati kartul põllult ja tähelepanu, hoolt ja armastust jagus piisavalt," kinnitas ta.

Esinemiste eest raha küsimise teemal peatus Teele aga meelsasti pikemalt, nentides, et on väärikate palganumbrite teenimise alles hiljuti ära õppinud. "Eks kunagi sai ka 400 krooni eest 4 tundi lauldud restoranis. Ja isegi staarisaatest tulles ei osanud ma veel raha küsida, kuigi olin siis niiöelda oma karjääri tipul. Programmijuhi tööd tehes nägin, mis tegelikult toimub ja oma eneseavastuse teekonnal olen hakanud ennast väärtustama ja juba oskan küsida küll!"