Sandra Vabarna räägib, et sünnitas kodus 24 tundi. Alguses oli kogu päev justkui tavaline: Jalmar praadis kotlette ja Sandra koristas. Mõned tunnid hiljem oli Sandra aga vannis. Lisaks sünnitoetajale tuli mingi aeg kohale ka ämmaemand. Viimase sõnul olid hääled sellised, et beebi võiks tulla.

Kuna asjad ei liikunud plaanipäraselt, siis otsustati minna kliinikumi, kus kulus veel 12 tundi. Kui Villem polnud ikka ilmavalgust näinud, otsustati erakorralise keisrilõike kasuks.

"Villemiga oli kõik korras ja suutsime meeskonnaga ajastada nii, et mina olin Villemist reaalselt eemal kaks tundi. Ta oli kõrval korteris ja magas. Ajastasime nii, et ta sai enne süüa ja kui jõudsin pärast kontserti kohale, siis ta jälle ärkas. Need, kes kartsid, et ma hülgasin lapse, siis beebid magavad väiksena tegelikult väga pikalt. Loomulikult, kui mina või Villem oleksime end 24 tundi enne kontserti halvasti tundnud, oleksime need ära jätnud," selgitab Sandra, miks otsustas juulis koos Trad.Attack!'iga esineda nii Sweet Spotil kui Viljandi folgil.

Küll aga räägib Sandra, et teab oma ringkonnast inimesi, kes pärast keisrilõiget tunnevad, et nad ei saanud sünnitusega ise hakkama või tuntakse end keisrilõike tõttu hoopis vähem naistena. Sandra aga nendib, et temal sellist tunnet polnud. "Vastupidi, mul oli lõpuks tohutu energialaeng," ütleb Sandra Vabarna.

Allikas: ERR