Selgub, et 74-aastane Thomas pole oma tütrest kuulnud ei kippu ega kõppu kuninglikest pulmadest saati, mis leidsid aset möödunud aasta maikuus.

Oma viimases vihases väljaütlemises sõnas Thomas, et ega temast mingit vaikimisvande andnud munka kuskil kloostris ei saa ja pigem hakkab ta Meghani ja Harry teemal just rohkem sõna võtma.

Thomas lisas, et ta saab oma vigadest aru, aga sama ei saa mehe sõnul öelda prints Harry kohta. Meghani isa arvab, et prints Harry võiks end mehena kokku võtta ja saada asjast üle.

Thomaselt uuriti selle peale, mida ta Harryle ütleks. Mehe vastus kõlas nii: “Kui mina olen esimene inimene, kes on sind solvanud või su tundeid haavanud, siis sul on veel palju elus palju õppida. Ma ei saa sellega leppida. See on ülbe ja kõrk.”

Thomase sõnul seisab ta oma pere eest ja ta leiab, et ta pole mitte midagi niisugust teinud, et ta oleks ära teeninud Harry ja Meghani poolse ignoreerimise. Asja tasakaalustamiseks lisas Thomas, et talle valmistab rõõmu Meghani harjumine kuningliku eluga.