Väga paljud inimesed annavad endale uueks aastaks lubadusi. Kes lubab, et hakkab trennis käima, kes dieeti pidama, kes jätab suitsetamise maha ja nii edasi.

On ka neid, kes lubavad hakata paremaks inimeseks.
Viimastel aastatel räägitakse hästi palju headusest, tolerantsusest ja sellest, et kui tahad muuta maailma paremaks, siis alusta endast. Ole ise parem inimene.

Kui avad aga ükskõik millise kommentaariumi, siis ei ole seal headusest ega paremaks inimeseks olemise lõhnagi. Kurjus, tigedus, viha ja vihkamine on kõik mis meile ekraanil vastu vaatab.

Inimene on täpselt selline nagu on tema mõtted. Kui paned artikli alla inetud sõnad, siis ei iseloomusta need mitte seda inimest kellest kirjutatakse, vaid need sõnad on sinu enda kohta. Need peegeldavad sinu sisemaailma ja sellise sisemaailmaga ei paranda küll midagi. Selline sisemaailm hävitab ja mädandab inimest ennast.

Prooviks sel aastal teha nii, et kui sõrmed sügelevad inetuid sõnu kirjutama, siis võtaks hetke ja mõtleks, et mida need sõnad minu enda kohta näitavad....

Mida Timmeri kaardid sel nädalal kaheteistkümne tähemärgi kohta näitavad?
Õhus on kõvasti elektrit, inimesed on väsinud, ärrituvad kergelt ja ei talu rutiini.

JÄÄR tunneb end sel nädalal üksi ja peaks hoiduma otsuste langetamsiest.

SÕNNI nädal algab mõnusalt, aga nädala teises pooles rikub keegi ta tuju ja sõnn võib leevendada solvumist rahakulutamisega.

KAKSIKUD seavad endale suuri eesmärke ja annavad lubadusi mida nad pidada ei suuda.

VÄHKI ei tohi sel nädalal kohustustega tülitada, ta võtab seda isikliku rünnakuna.

LÕVI unistab soojamaareisist ja hipielust, tal on nii palju kiusatusi.

NEITSI on väsinud, aga ei anta talle võimalust puhkamiseks.

KAALUD ägavad kohustustekoorma all. No ei osanud õigel ajal “ei” öelda.

SKORPION ootab nädalalõppu, head seltskonda ja massaaži. Ta on end tööga lõhki rabanud.

AMBUR võtab aga kohustusi juurde. Ärge siis unustage raha küsida!

KALJUKITS on suhtelainel, tal võib kohe mitu partnerit olla, aga tal on tunne, et teda ei mõisteta.

VEEVALAJA suhetes on kriis, ta on enda imetlemisega oma kaaslasele natukene liiga teinud, aga veevalajal on seda imetlust praegu vaja.

KALAD on sel nädalal napisõnalised. Neile tundub, et nemad näevad maailma teisiti kui teised inimesed. Nad soovivad parandada enda minevikuvigu ja tahavad osadele asjadele elus üldse selja keerata.