„Ma pole kunagi pidanud nii palju füüsilist valu tundma üheski musavideos ja armid on siiani mu kehal! Külmetasime ennast mega sodiks. Lund oli platsil põlveni ja vedas, et üldse midagi linti saime. Ma arvan, et seda ekstreemsust oli vaja, et natukene selliste raskete võtetega tuure maha võtta ja enda elu veidi lihtsamaks teha. Hea, et kedagi kiirabiga ära ei pidanud viima, aga vahepeal oli hirm küll. Tahtsime küll vähe teistsugust videot, aga lõpuks pidime ikka olude sunnil tegema kärpeid ning muudatusi stsenaariumis“, avab ansambli nimiliige Rainer Ild video valmimise tagamaid.

Tiim pidi muusikavideo võtteid kaks korda edasi lükkama, sest esimene kord vedas generaator neid alt ning teine kord tervislikel põhjustel. „Kolmandal korral oli meeletult külm ja lund oli üle mõistuse palju ning vedas, et üldse võtteplatsile ligi pääsesime. „Breathless“ on vaieldamatult plaadi üks tuusemaid lugusid ja vajabki seda tähelepanu, mida see video pakub. Loodetavasti on nende kreiside video ideedega natukeseks rahu majas ning uus video võiks tulla soojade kraadide ning päikese käes“, loodab seekord kaadri taha jäänud bändi trummar Sven Seinpere.

Hullumeelsete ja humoorikate lähenemiste poolest tuntud noored on varem andnud loo välja näiteks banaanil, seekord viis fantaasialend nad ajas tagasi ja uus video ilmus lisaks internetile ka VHS kassetil. Igal kassetil on spetsiaalne QR-kood, mis avab video otse telefonis. Küll aga on privilegeeritud seisus need, kes päriselt kassetti vaatavad, sest seal on peidus unikaalne lisamaterjal koos tegijate kommentaaridega. VHS kassette saab soetada Intsikurmu KETS kauplusest. Rainer Ildi debüütalbum „Longero & Cheap Chips“ on müügil hästivarustatud plaadipoodides ning striimitav erinevatel digiplatvormidel.

2017. aasta augustis alguse saanud alternatiivse elektroonilise duo Rainer Ild moodustavad kaks noort täkku Rainer Ild ja Sven Seinpere. Humoorikas punt kasutab laval erinevaid vokaalefekte ning žongleerib mitmete instrumentide vahel.