"Minu 2QS lugu on selline, et mind viis Kotkasega kokku minu tantsutreener, kes sel ajal 2QS tantsijatele liikumisi tegi. Varsti hakkasin ka ise liikumistega tegelema ja tantsijaid juurde otsima. Enamus 2QS tantsijaid on tantsinud "Egoiste" tantsugrupis," kirjeldab Kati Ly aastate tagust aega.

"Sel ajal, kui tantsisin 2QSiga ma ei mäleta, et tantsijatel oleks oma fännklubi olnud või mõni eriti suur austaja. Aga nüüd hiljem, on tulnud ette, kus võõrad inimesed tulevad juurde, nii mehed kui naised, ja räägivad lugusid, kuidas nad olid suured fännid."

Lõbusaid lugusid jätkub Kati Ly-l palju, kuid on kindlasti ka neid, mida ei kannata avalikult rääkida. "Neid lugusid on väga palju. On olnud kostüümiapsakaid laval ja olen ka imepisikeselt lavalt isegi korraks alla kukkunud. On olnud veidraid juhtumeid tuuride ajal afterpartydel, mis sobiks rubriiki "öös on asju"," meenutab ta.

Tantsutüdrukud on siiani ka head sõbrannad. "Mul on väga hea meel, et 2QS tantsijate lapsed käivad täna minu juures Stuudio dotEs tantsutrennis. See on eriline tunne! Kaks põlvkonda ikkagi minu käe all õppinud. Armas on näha nende tütardes ema parimaid jooni välimuses ja liikumises."