Pearu Paulus sõnas Publikule, et idee suurest kontserdist on küpsenud tasapisi ja nüüd leiti professionaalne koostööpartner kellega see idee ellu viia.

"Tuleb tunnistada, et ootusärevust on kindlasti juba pisitasa tunda. Üheksakümnendatel, kui olid väga populaarsed ja uudsed suvised kontsertuurid, siis oli ka väga palju inimesi Lauluväljaku laulukaare all, kuid see polnud päris meie soolokontsert, seega ilmselt küll on tegemist bändi suurima kontserdiga," on Paulus ootusärev.

"Mulle tundub, et me oleme selleks kontserdiks nii valmis kui olla saab ja sellest tuleb fantastiline õhtu, täis erinevaid emotsioone ja mälestusi, mida kogetud selle 25 aasta jooksul," lisab ta.

2 Quick Start on laval olnud 25 aastat. Nende suurimad hitid "Naerata", "Neiu mustas kleidis", "Nii kuum on tunne", "Ühega miljoneist", "Siis veel ei tundnud sind" ja "Kingitus" kütavad endiselt kuumaks iga peo.

Neljapäeval, 20. detsembril 2018 astub 2 Quick Start Saku suurhalli lavale oma tegutsemisajaloo suurimas koosseisus ning esitusele tulevad kõik tuntumad tantsuhitid ja akustilised versioonid. Peale selle on ansamblil varuks üllatusi. See on tõeliselt ainukordne kontsert, mida lihtsalt peab nägema!

13. aprillini on kontserdi piletid müügil ainult Kroonika lugejatele. Teil on suurepärane võimalus valida endale parim istekoht ja soetada pilet soodsamalt. Pileteid saab osta SIIT!