Eestisse jõudnud Mojito-nimelisel eksklusiivsel jazzilaeval esinev Titoks koosneb kolmest sõbrast, kes on noored, aga juba üsna staažikad muusikud: Kristjan Rudanovski (viiul), Jaanis Kill (kitarr) ja Robert Nõmmann (kontrabass). “Virtuoosne ja detailideni lihvitud, emotsionaalne ja meeleolukas kollektiiv söövib mällu kõigile, kes kasvõi korra on sattunud seda kuulama. Titoks koosneb kolmest sõbrast, kes tänu aastatepikkusele koosmängule on saavutanud ideaalse harmoonia nii mõtetes kui ka heliilmas,” räägib Baltic Sun festivali direktor Oleg Pissarenko.

“Mojito on maailmatasemel muusika- ja meelelahutusajalooga super-laev, mille pardal on toimunud nii mõnigi VIP-pidu Vahemerel. Kunagi on see laev kuulunud Prantsusmaa legendaarsele muusikule Johnny Hallydayle, ja just selle jahi pardal toimus “Kariibi mere piraatide” esilinastuse eksklusiivne afterparty, ning Johnny Depp on siin ka ööbinud. Väga meeldiv, et selle toreda laeva ajalugu saab täienduse veel ühe tipptasemel muusika- ja meelelahutussündmuse võrra, milleks on Baltic Sun festival Narvas,” ütleb Pissarenko.

31-meetrisel Mojitol on 3 tekki, alumisel korrusel on luksuslikud kajutid, keskmisel avar salong koos kaptenisillaga ning korrus kõrgemal asuval avaral “päikesetekil” on baar külmade jookidega ja lamamistoolid mõnusaks lesimiseks. Luksusjaht on valmis sõidutama korraga kuni 80 inimest. Laev pidulikult saabub Narva sadamasse festivali avapäeval 18. juulil kell 20:00. Mojito väljub 19., 20. ja 21. juulil (neljapäeval, reedel ja laupäeval) 4 korda päevas Narva sadamast. Kokku toimub 12 sõitu kolme päeva jooksul igapäevaste väljumistega kl 11.00, 14.00, 17.00 ja 20.00. Reis toimub peatusteta piki Narva jõge Narvast Narva-­Jõesuuni ja tagasi. Reisi kestvus on umbes 2 tundi. Täiskasvanu pilet maksab €20, alla 14-aastase lapse pilet €10 ning alla 3-aastased lapsed reisivad tasuta. Baltic Sun festivali passi (kogu festivali pass) omanikele kehtib allahindlus 10%. Müüki tulevad ka erihinnaga perepiletid. Lisainfot “Mojito Live” reisist ja piletitest saab siit.

Eesti Vabariik 100 pidustuste raames 18.-21. juulini toimuv Baltic Sun festival toob suvisesse Narva Eesti ja välismaa artistide paremiku. Stiililiselt kostub muusikat popist rokini, folgist jazzini ja indist bluusini. 18. juulil toimub Narva linnuses Baltic Sun festivali suurejooniline galakontsert, mille esimese osa kunstiline juht, maailmakuulus dirigent Kristjan Järvi toob kokku Eesti säravamaid popi, elektroonika, roki ja klassikaliste hoovuste muusikuid. Noëp, Erki Pärnoja, keelpillikvartett Prezioso ja Sander Mölder astuvad Narva linnuse lavale gala esimeses osas. Teises osas austab festivali lava ka legendaarne Anne Veski, kes esitab oma kustumatuid hitte. Festivali ajal rõõmustavad publikut teiste seas sellised artistid nagu Alexander Rybak Norrast, Erja Lyytinen Soomest, ansamblid Bravo ja The Crossroadz Venemaalt, Daddy Was A Milkman ja Justinas Jarutis Leedust, Liis Lemsalu, Vaiko Eplik & Eliit, Radar & Koit Toome ning Curly Strings Eestist ja paljud teised. Esinejate nimekiri täieneb jätkuvalt ning muusikasõpru ootavad mitmed suured üllatused. Kogu festivali vältel toimub Narva tänavatel, promenaadil ja parkides palju põnevat näitustest tantsuetteasteteni ja popup-kohvikutest laste mängupesadeni.