"Nii nagu muusikapoes on plaadid sorteeritud žanrite kaupa, nii ka laulud meie saates. Lisaks arvestasime poolfinaalidesse jaotamise juures mees-naishäält, keelt, sihtrühma ja muid näitajaid, mille järgi panimegi kokku võimalikult põnevad ja kirjud kogumikud," kommenteerib produtsent Mart Normet.

1. poolfinaalis astuvad üles (loetelu tähestikulises järjekorras):

Aden Ray - Everybody's Dressed

Desiree - On My Mind

Elina Netšajeva - La forza

Etnopatsy - Külm

Iiris & Agoh - Drop That Boogie

Miljardid - Pseudoprobleem

Sibyl Vane - Thousand Words

Stig Rästa – Home

Tiiu x Okym x Semy - Näita oma energiat

Vajé - Laura (Walk With Me)

2. poolfinaalis astuvad üles (loetelu tähestikulises järjekorras):

Eliis Pärna ja Gerli Padar – Sky

Evestus - Welcome To My World

Frankie Animal - (Can't Keep Calling) Misty

Girls In Pearls – Spellbound

Indrek Ventmann - Tempel

Karl Kristjan & Karl Killing (ft. Wateva) – Young

Marju Länik - Täna otsuseid ei tee

Metsakutsu – Koplifornia

Nika - Knock Knock

Rolf Roosalu - Show A Little Love

Tänase seisuga on müügis kõik finaalkontserdi vabad piletid. Müüki tulnud peaproov on identne õhtuse lavashowga, kuid soodsama piletihinnaga.

"Eelnevad kaks aastat, kui oleme peaproovi publiku kutsunud, on end igati õigustanud, sest paljudele sobib just päevane show. Näiteks kaugemalt tulijatele - päeval on võimalus osa saada kogu Suurhallis toimuvast melust ning õhtul nautida teleri vahendusel pingelist võistlusmomenti. Samuti on peaproov mugavam lastega peredele ja ka hinnatundlikumale melomaanile, sest päevane kontsert on soodsam," kommenteerib tegevprodutsent Ermo Säks.

"Kindlasti on see hea uudis neile, kes soovivad kontserti nautida parimalt istekohalt, kuid jäid õhtuse finaalipääsme soetamisega hiljaks. Siiski tasub olla nobe, sest varasemad aastad on näidanud, et head kohad ostetakse kiiresti ära ka peaproovi," lisab Säks.

Poolfinaalidesse pääsenud laulud kõlavad esmakordselt 19. ja 20. detsembril veebisaates, mida saab jälgida Eesti Laulu kodulehelt eestilaul.ee või oma lemmikportaalist ja -raadiojaamast.

Eesti Laul 2018 poolfinaalid toimuvad 10. ja 17. veebruaril.

Eesti Laul 2018 finaalkontsert toimub Saku Suurhallis 3. märtsil. Piletid finaalkontserdile on müügil Piletilevis. Pileti saad soetada SIIT. Peaproovi piletid saad soetada SIIT.