“Tõsiselt? Vaat, missugune uhke üllatus!” hõiskas Publikuga telefoni teel vestelnud Marju Länik. “Arvan, et teha kaasa Eesti Laulu karussell on taas üks vahva kogemus. Kui see laul sai poolfinaali, siis on see juba väga tore, sest laule toodi ju hästi palju. Kui peaks juhtuma selline rõõm, et saab ka finaali edasi, siis mina ainult plaksutan käsi ja naeran suurest rõõmust nagu ma siin praegu teisel pool telefonitoru teen.”

Marju astub võistlustulle kevadel Eesti Laulu akadeemias sündinud looga “Täna otsuseid ei tee”, mille muusika ja sõnade autoriks on lisaks temale ka Liina Saar, Herman Gardarfve ja Axel Ehnström: “Kevadel sain ma väga ootamatu ja rõõmsaks tegeva kutse Eesti Laulu Akadeemia korraldajatelt tulla osalema. Mulle öeldi, et tavaliselt kirjutatakse seal noortele talentidele lugusid, aga et miks nad ei võiks teha ka juba väga kogenud lauljale. Mma ei osanud tõesti seda isegi unes ka oodata, et mind kutsutakse Eesti Laulu Akadeemiasse, kus on koos nii rahvusvahelised lauluprodutsendid kui ka kodumaised autorid. Seal see laul siis sündis, aga loomulikult mitte sellisel kujul nagu me teda nüüd kuuleme. Tegelesime sellega terve suve ja nüüd siin sügise alguses ka, aga ega ma ei osanud toona arvata, et see lugu võiks minna ka Eesti Laulule.”

“Mõtlesime pikalt, aga lõpuks otsustasime siiski proovida. Jälle seisab ees selline kogemus, millist mul ei ole ja nüüd ma selle saan,” rõõmustab Marju. “"Täna otsuseid ei tee” osutabki sellele, et ega minul ja meie laulu meeskonnal ei olegi midagi otsustada — kui žürii, kelle hoolde me oma saatuse andsime, nii otsustas, siis see ongi kõige parem! Nüüd on meie ees palju võimalusi lahti ja saame näha, kuhu see sama tee, millest on laulus ka juttu, meid viib. See on selline väga hea meeleoluga laul ja hästi värskelt mõjuv. Jällegi hoopis mõnevõrra teistsugune. Selles mõttes on see minu jaoks kõik huvitav ja ma teen selle põnevusega kõik kaasa!”