"Oleme Ukuga jah sarnased," muigab ta isegi, ent kas see mõjutab ka homset tulemust kuidagi? "Ukul on imeline hääl ja on huvitav näha, kes võidu võtab."

Victor tõdeb, et Ukul on hea hääl, ent temaga kohtunud nad veel pole ja Uku esitusega ta väga kursis polegi. Tartuski olid poisid erinevates poolfinaalides. "Meil on sama jakk aga ei usu, et see mõjutab, olen avatud meelega ja on tähtis, et oleks lõbus. Ma püüan endale sisendada, et tähtis on, et oleks lõbus, sest kui sisendad, et see on võistlus, siis lähed pingesse ja krampi," sõnab ta, et võita tahaks muidugi, ent selle mõttega pigeid juurde endale ta pigem ei tekita.

"Mul oli poolfinaalides probleeme häälega, tegime väikseid kohendusi ja kindlasti on teine tunne. Tuleb ka adrenaliin, kui saal on rahvast täis, aga olen rahul ja õnnelik," räägib ta emotsioonidest pärast proovi.

Kas favoriidi-tiitel ka pinget lisab? "Ma kuulen ennustustest teie käest siin, ajakirjanikud, aga ise ma neid ei jälgi, ehk loen pärast, aga püüan ette mitte vaadata, survest hoiduda, sest varasemast on selge, et need pole alati õiged ka," tunnistab mees, et tema keskendub oma laulule pigem.

Kui homme kõik läbi on, siis mis saab? "Ma jätkan muusikaga, võin vist välja öelda, et Stigiga läheme suvel Eestis tuurile ja olen veel mõni nädal Eestis, et lõpetada lood, mille kallal töötame. Torm on alles alanud, sest meie lugu jõuab ka alles mõningatesse raadiojaamadesse," on mehel suur hoog muusikas sees homsest hoolimata.

Kõlab nagu pikad plaanid Eestiga, kas on oodata, et Victor siia kolib lausa? Sedagi ei välista mees. "Hetkel olen küll enim keskendunud Eesti Laulule."