Birgit ja Tanja sõnavad ühest suust, et kogu Swingers oli kõige varem Tartus kohal, sest Tanjal olid Tartus esinemised ja ka Birgitil. Kuna mõlemad on lapsevanemad, selgitab Birgit, et tema lapsed on nii suured, et saavad sel ajal, kui nemad siin Eesti Laulu laulavad, vanavanematega olla, Tanjal on aga perekond Tartus kaasas.

"Live meeldib mulle isegi rohkem," tunnistab Tanja, kelle sõnul on siin teine tunne. "Siin on kontserttunne, mitte stuudio, siia tuleb rahvas, ruum on suurem. No ja kui laulad valesti, lauald valesti," tunnistab ta, et otse-eetris pole vigade eest kuidagi pääsu ega võimalust uuesti laulda.

"Minifinaal, kõik on justkui Suurhallis, aga justkui väiksem. Tunne on hea," on Birgit õnnelik, keset veel tühja Tartu Ülikooli spordihoonet.

"Vaatasin just, et kõik laulsid ilusti otse ja on harjutanud. Keegi pole käega lööma tulnud. On, mida telekast vaadata," kinnitab Birgit ka ootusärevalt.

"Proovis on vokaalselt mõned kuked sisse tulnud, aga midagi hullemat mitte," sõnab Birgit, et suuri lavafopaasid ega kontsa murdumist veel juhtunud pole.

Birgiti ja Tanja lugu kannab ka nime "High heels in the neighbourghood", mis viib arutlema selle üle, kust maalt on konts kõrge üldse. "Alates 10 sentimeetrist," lepivad naised väikse arutelu järel kokku. "Need on ainsad kingad, mis on mugavad ja mille ma Tallinnast leidsin ja Birgitil on samad," kiidavad nad pärast peaproovi ise mugavaid tenniseid vahepeal kandes.