Loo "On My Mind" autoriks on Amiran, kes kirjutas selle oma tüdruksõbrast. Desiree sõnul kõnetab selle laulu sõnum aga ka teda ennast: "See lugu räägibki armumisest ja sellest hetkest, kui sa kedagi veel liiga hästi ei tunne, aga sa mõtled temast kogu aeg ja sa ei saa teda lihtsalt oma peast välja."

"Ma tahaksin olla väga rõõmsameelne ja positiivne ning inspireerida just noori. Arvan, et noored on need, kes saavad väga palju ära teha ja ma sooviksin inspireerida neid, et nad julgeksid olla nemad ja oleksid positiivsed," rääkis Desiree Eesti Laul 2018 veebisaates Piret Järvis-Milderile antud intervjuus oma imidžist.

Desiree ei oska öelda, kui kaugele ta võistlusel välja jõuda sooviks: "Mu eesmärk on teha sellist muusikat, mis mulle endale meeldib ja mis inspireeriks inimesi. Mul on plaan jätkata kindlasti koostööd Amiraniga ja võib-olla leida ka muid projekte, mille raames luua uut muusikat. Arvan, et ma olen väga mitmekülgne laulja, aga pop ja elektrooniline muusika on see, mida ma sooviksin jätkata."

Kuula Desiree võistluspala: