Eesti Laul 2018 poolfinaali pääsenud Elina Netšajeva muutis hiljuti oma nime kirjapilti rahvusvahelisemaks. Lauluga “La forza” poolfinaalis osalev Elina palub edaspidi oma perekonnanime kirjutada Nechayeva. “Elina on kõigile lihtne aru saada, aga Netšajeva — selles on see väike katusega s sees, mis tekitab palju segadust,” seletas Elina Eesti Laul 2018 veebisaates Mai Pallingule antud intervjuus. Elina naljatab, et rahvusvahelisem nimi annab talle jõudu olla tublim, vahvam ja säravam.

“Mu sõbrannal olid pulmad ja ta oli sinna kutsunud ansambli Swingers ning mina otsustasin talle omalt poolt teha väikese kingituse ja laulda paar klassikalist lugu. Mihklile ja Timo nii meeldis see hääl ja kõik, mis ma seal laval tegin, et nad tulid rääkima ja ütlesid, et hakkame koostööd tegema,” rääkis Elina, kuidas spetsiaalselt tema hääle jaoks valmis lugu nimega “La Forza”. “See meeldis mulle kohe algusest saati. Mulle meeldis, et seal on sellised väga kõrged noodid ja sellised väikesed ooperlikud nüansid — need on mu lemmikud kohad.”

Elina juhtis teatavasti koos Marko Reikopiga Eesti Laul 2017 poolfinaale ning ta arvab, et kindlasti annab see talle nüüd ka pisikese eelise: "Kasvõi see, et ma oskan oma jõudu õigemini jaotada. Oli ikka väga tore kogemus, et ma sain seda asja seest näha ja loomulikult tean ma kõiki Eesti Laulu inimesi hästi ja nii tore on jälle näha. Loomulikult annab see sellist kindlust juurde."

"See laul räägib armastuse jõust ja ma loodan, et ma suudan seda armastust jagda terve Eestimaa rahvaga," on Elina elevil. "Üritan oma armastust jagada kõikide oma lähedastega. Minu jaoks on juba oluline, kui ma suudan lihtsalt tänaval vastu kõndiva kurva inimese lihtsalt naeratades rõõmsamaks teha. Naeratada mulle meeldib ning minu arust armastuses ja naeratuses peitub väga suur jõud."

Kuula Elina võistluspala: