Muusikalise koosluse ninamees Ott Evestus tunnistas Eesti Laulu maratonsaates Piret Järvis-Milderile, et käesolev lugu "Welcome To My World" pole kirjutatud eesmärgiga Eesti Laulu konkursil osaleda või kedagi üle trumbata.

"See, mida ma teen, on täiesti minu enda asi. Teeme nii nagu Evestusele kombeks ehk kindlasti pole siin midagi lihtne ega tavaline,“ lubas ta, lisades juurde, et lugu on oma ajalisest lühidusest hoolimata väga kontsentreeritud ja peaks sõnumi kuulajani toimetama piisava efektiivsusega. "Not everything that is possible is necessary ehk kõik, mis on võimalik, pole vajalik. Sellest loost sai võetud ära kõik, mis pole vajalik," kinnitas Ott.

Vägagi etteaimavatale küsimusele Evestuse žanri sobivusest Eurovisionile tunnistas sünge muusik, et tänapäeval on kõik muusikastiilid nagunii industriaalžanrist mõjutatud ja kui isegi Rihanna juba samasugust muusikat teeb, siis ehk oleks temal aeg loominguliselt edasi liikuda. "See ei sõltu žanrist, kas lugu on hea või halb. Hea lugu meeldib inimestele žanrist hoolimata. Vaata, kui populaarne on näiteks Rammstein. Paljud nende fännid ei kuula metalit ega üldse rokkmuusikat. Ma ei leia, et ma pean põdema, et äkki kellelegi ei meeldi. Pange prože põlema ja laske lavale!"

Kuna Evestuse solisti kirevast väljanägemisest ei pääse üle ega ümber, uuris Piretki ettevaatlikult, kust nii julge välimus alguse on saanud, saades vastuseks, et tegelikult on Ott alati selline välja näinud. "Minu välimus filtreerib ära inimesed – kui ma lähen välja ja käin ringi, siis need, kes kardavad, hoiavad eemale ja ongi väga hea, nad ei raiska ei enda ega minu aega. Mulle on näiteks isegi mingisugused Itaalia vanamammid risti ette löönud ja Saatana nime hüüdnud," muigas ta, lisades poolnaljaga juurde, et igapäevaselt töötab helistuudios, kus saab tuled kustu panna, nii et keegi teda ei näe ega karda.

Kuula Evestuse võistluspala: