"Misty on vist väljamõeldud tegelane, erinevate konkreetsete inimeste selline sulam," seletas loo sõnade autor ja ansambli kitarrist Jonas Kaarnamets Eesti Laul 2018 veebisaates Piret Järvis-Milderile antud intervjuus. "Ma arvan, et inimesed, kes on suhtevalu kunagi läbi elanud, tunnevad erinevad Mistyd enda jaoks sealt seest ära."

Jonese meelest on "(Can't Keep Calling) Misty" ka produktsiooni ja täiuslikkuse mõttes tegemist Frankie Animali karjääri kõige parema looga: "See on kõige terviklikum asi, mis me oleme teinud."

"Sa mõtled ju, et see, mis sa kõige viimasena teed, on see on parim. Kuna see on meie viimane lugu, siis võib-olla see on parim, aga mina oma lapsi kunagi ei võrdle," on Frankie Animali lauljatar Marie Vaigla teistsugusel arvamusel.

Muusikud ei oska öelda, kas rahvas võtab nende loo kohe esimese kuulamisega omaks, kuid lootus on: "Ta nõuab natukene süvenemist ja võib-olla rohkem kui ühte korda kuulamist, et temast aru saada, kuid samas miks mitte? Refrään on ju tegelikult päris kaasahaarav," mõtiskleb Vaigla.

Marie ei julge öelda, et neil oleks ambitsioon Eesti Laul ära võita ja Eurovisionile minna, kuid Frankie Animal on tegutsenud juba viis aastat ja seega tundus aeg parajalt küps laiema publiku ette tulla: "Me üritame võtta selles nii palju kui võtta annab. Muidugi oleks tore saada Eurovisionile."

Kuula Frankie Animali võistluspala: