Olgugi, et Liis Lemsalul on Eesti Laulu kogemust juba küllalt, ei pea ta siiski uuesti võistlustules olemist eelnevatest lihtsamaks: "Kuna iga olukord, mida inimene läbi elab ja läbi töötleb, siis on see taaskord ka minu jaoks täiesti uus olukord."

2017. aasta konkursist võtavad lisaks talle osa ka teised Eesti Laulu veteranid ning Liis tunnistas Publikule antud intervjuus, et oli tänavust nimistut nähes isegi veidi üllatunud: "Niivõrd paljud artistid on leidnud uuesti tee Eesti Laulule, mis on tegelikult selle võistluse jaoks rikastav ja väga põnev. Siin on mida vaadata ja jälgida ning ma ootan ikkagi põnevusega, et ise siis lõpuks näha seda tervet show'd."

Lemsalu on kodumaises muusikataevas säranud juba aastaid ning seejuures on ta täheldanud, et muusika on muutunud painduvamaks: "Kui meil varem olid väga selgelt need piirid, et rokkmuusikud teevad ainult ühtemoodi kõlavat rokkmuusikat, siis nüüd on minu arvates ka need piirid hakanud natukene rohkem hägunema. Ka nemad leiavad mingisuguseid detaile, mida võtta oma rokklugudesse. See on minu arvates väga huvitav ja tore."

Vaata lähemalt Publiku videointervjuust!