1. Peaproovi uksed avanevad kell 12.00, kohale võib tulla juba alates 11.30, sest pidu algab juba maja eest – kõlab hea muusika, saab fotoseina ees pilti teha ning korraldatakse auhinnamänge. Peaproov algab kell 13.15.

2. Finaali uksed avanevad kell 18.00, kohale võib tulla juba alates 17.30, sest pidu algab juba maja eest – kõlab hea muusika, saab fotoseina ees pilti teha ning korraldatakse auhinnamänge. Finaali show algab 19.00.

3. Kuna nii peaproov kui ka finaal on välja müüdud, siis soovitame kõigil saabuda kontserdile aegsasti ja mittevajalikud esemed koju jätta (muuhulgas oma söök ja jook). See muudab sisenemise ladusamaks.

4. Sisene palutakse piletil märgitud uksest ja vajadusel küsige abi turvatöötajatelt. Jope on võimalik jätta tasulisse garderoobi.

5. Saku Suurhallis on avatud erinevad toitlustuspunktid, kõikjal saab tasuda nii sularahas kui kaardiga.

6. Eesmärk on tagada kõigile muusikasõpradele turvaline ja meeldejääv kontserdielamus. Saku Suurhalli on alkoholiga või joobesolekus sisenemine keelatud. Ürituse territooriumilt kõrvaldatakse külastajad, kes rikuvad avalikku korda, kontserdi sisekorda, segavad kontserdi kulgu või osalejaid.

7. Kuna kontserdile on oodata palju alaealisi, paluvad korraldajad ka vanematel oma laste tegemistega kursis olla. Hallis on palju erinevaid konstruktsioone ja salvestustehnikat, mis nõuavad tähelepanu liikumisel.

8. Korraldajad paluvad järgida kehtestatud liiklemis- ja parkimiskorda ning võimalusel eelistada üritusele tulles ühistransporti. Autoga muusikahuvilised saavad sõidukid tasuta parkida Saku Suurhalli ümbruses, va Saku Suurhalli ja Paldiski mnt vahele jääv tasuline parkla. Halli ees on taksopeatus.

Eesti Laul 2017 finaalkontserdi otsesaade algab ETV-s, Raadio 2-s ja ETV+ kanalil laupäeval kell 19.30.