"Pereringis tähistame poja sünnipäeva suuremalt pühapäeval hoopis," on tal plaanid tehtud, pärast seda kui selgus, et nad finaali pääsevad. "Esimene sünnipäev on tähtis, kõik sünnipäevad on, aga siin on kõik rõõmsad ja palju muusikat, erinevad bändid hakkavad talle esinema," viitab ta naljaga, et pisipojale on korraldatud ju tegelikult suurhallis suurejooneline pidu kõigi vajalike elementidega. "Koogi ehk toome ka, tema joob küll piima, ja paneme peomütsi pähe," loodab ta, et abikaasa Mikk Saar jõuab pojaga siia ning Tanja leiab proovide vahel tunnikese aega last kallistada ja musitada ja koos temaga siinolijatele nende rõõmu jagada.

Tanja tunnistab ka, et selle aasta jooksul pole ta veel ühtegi ööd segamatult magada saanud, nii et suurim kink temale oleks ehk see. "Minu laps pole äge magaja ja emale, kes on äge magaja, on see raske."

Tanja sõnab kasvatusmeetoditest rääkides "never say never", et kuigi esimese lapsega ei pruugi ta kõike teada, siis ei ole ta endale piire seadnud "nii emana teen ja nii mitte". Poeg kasvab Tanja oma põhimõtetest lähtuvalt, kuid ühes on naine kindel - vabakasvatus ei tule Saarte peres kõne allagi. "Ei saa nii, et teen mis tahan, käin inimestel närvidele, ei arvesta teistega ja pole õiglane."