Nii nagu möödunud nädalal, avalikustatakse ka nel neljapäeval alates kella 10st igal täistunnil juhuslikus järjekorras poolfinaali pääsenud laul, millele järgneb intervjuu artistiga. Veebisaadet juhivad Mai Palling ja Piret Järvis.

„Eelmine nädal tõestas meile, et inimeste huvi poolfinaali pääsenud laulude järele on suur ning kõikides veebiportaalides ja olulisemates raadiojaamades korraga laulude avalikustamine on õige tegu,” kommenteerib produtsent Mart Normet. “Ainuüksi veebis said meie laulud tänu heale koostööle teiste meediakanalitega üle 80 000 unikaalse kontakti."

Eesti Laul 2017 teise poolfinaali laulude avalikustamisega alustatakse 15. detsembril kell 10.00 ning kell 19.00 käivitatakse viimane lugu, millele järgneb intervjuu.

Lisaks eestilaul.ee lehele kuuleb laule kõikidest suurematest veebiportaalidest ning iga tund mängivad uue loo ette ka parimad raadiod üle Eesti.

Eesti Laulu koduleheküljelt eestilaul.ee on praegu võimalik kuulata kõiki 1. poolfinaali pääsenud laule.

Eesti Laul 2017 poolfinaalid toimuvad 11. ja 18. veebruaril. Finaalkontsert toimub 4. märtsil Saku Suurhallis, pileteid saab osta SIIT. Pileteid samal päeval toimuvale peaproovile saab soetada SIIT.

Kindlasti tasub Facebookis otsida üles ürituse leht "Eesti Laul 2017 finaalkontsert" ja vajutada nuppu "Huvitatud" või kui pilet olemas, siis "Osalen", et olla kursis kõikide tähtsate uudistega, mis puudutavad Eesti Laulu.