Rasmus Rändvee sai Eesti tuntuks telesaate “Eesti otsib superstaari” viienda hooaja võiduga. Pärast saadet vallutas ta lavalaudu ansambliga Facelift Deer, ent paar aastat tagasi eemalduti mõneks ajaks rambivalgusest.

Noor muusik tõdes Publikule antud intervjuus, et paus oli vajalik enesetäiendamise jaoks: “Ma käisin koolis, ma tegelesin muusikaga ja ma kirjutasin palju lugusid. Ma tahtsin, et kui ma tulen lõpuks tagasi inimeste silmade ette, siis see ei oleks selline lühike sprint, vaid Eesti Laul oleks ühe pika maratoni selline esimene lõik, alles paar esimest kilomeetrit. Siit ma tahan kindlasti minna edasi ja need kaks aastat olid selle jaoks vajalikud.”

"Tähelepanekuid olen ma teinud palju. Mul ongi olnud aega analüüsida ja vaadata teisi ning minu arust kõige positiivsem neist on see, et Eesti popmuusika on väga palju arenenud, ka minu lühikese lühikese avaliku elu karjääri jooksul. Meil on tekkinud Eestis salvestusstuudiod, mis on peaaegu juba maailma tasemele vastavad. Meil on inimesed, kes oskavad neid nupukesi keerata ja inimesed, kes oskavad laule kirjutada — kõik lähevad järjest paremaks," kiidab Rasmus kodumaist muusikatööstust.

Vaata lähemalt Publiku videost!