The Swingersi koosseisu kuuluvad teada-tuntud Mihkel Mathiesen, Timo Vendt, Indrek Sarrap, Rauno Pella, Birgit Sarrap ja Tanja Mihhailova.

Kui muidu teenib ansambel leiba tuntud coverite esitamistega, siis see lugu on Timo, Mihkli ja Tanja enda looming.

Eesti Laulu teekond on nii mõnelgi bändi liikmel juba varemgi ette võetud, kuid nüüd soovivad nad kõik koos näidata Eesti rahvale, mida The Swingers oskab teha. Ühtlasi loodetakse saavutada Eurovisoonil paremat kohta kui varasematel aastatel. ”Ma tahaks finaali saada,” naerab Tanja, kes 2014. aastal käis Eurovisoonil lauluga “Amazing”, kuid finaaliuksest nad sisse ei saanud ja pidid leppima poolfinaaliga. “Jah, Tanja tahaks finaali saada ja mina tahaks paremat kohta saada,” lisab Birgit, kes eelmine kord viis aastat tagasi saavutas terve Euroopa ees 20. koha.

“Ma arvan, et kõige tähtsam on see, et me teeks südamest seda, mis me teeme ja ma arvan, et me kindlasti ei hakka mingeid trikke ja lollusi kuidagi välja mõtlema. Me ikkagi oleme lihtsalt need, kes me oleme,” räägib Birgit Kroonikale ja lisab, et kõige tähtsam asi võistlemise juures on ikkagi rõõm.