"Ma nutsin, kui teda nägin, sest ta on palju aastaid, 9 või 10 lausa, töötanud muusikaga ja nüüd juhtus see," viitab ta saalis toimuvale hetk pärast Victori etteastele järgenud tormilist aplausi ja huilgamist.

"Mulle favoriidid ei meeldi, mulle meeldivad underdogid. Kui favoriit ei võida, on pettumus, kui neid edu ei saada," sõnab isa, et nii jäähokis kui ka muus võistluses on alati need, kellele edu ei ennustata,

"Meiega koos on siin Victori nõbu Niklas, õde Veronika ja ema," tutvustab isa lahkelt perekonda ja selgitab, et Victori sünnipäev on ka nende siinoleku põhjuseks ja pere jääb Eestisse pühapäevani.

"Loodame, et saame sööma ja dringile minna pärast seda," räägib Henrik, et ta pole Eestis varem ka käinud, kuid kirjeldab emotsionaalselt, kuidas Victor talle ka helistas ja ütles: "Sa pead siia tulema!"

Victori isa on küll veidi mures, sest ta poeg pole eestlane ja kardab, et see võib poja edule konkursil saatuslikuks saada, samamoodi tõdeb ta, et Uku Suviste lugu on väga tugev konkurent ka nende pere aule ja uhkusele.