"Eesti Laul pakub nüüd sellist unikaalset varianti, et tõesti on võimalik osta poest pakk piima hommikusöögi kõrvale ja siis läbi telefoniäpi on äkki võimalik endale siis pudru kõrvale või vanni või kuhu iganes te oma piimaga lähete, võluda kõik poolfinaali jõudnud 20 lauljat omale väikse päkapikuna laule laulma," rääkis režissöör Anu Välbale antud intervjuus.

Tegemist on nii-öelda liitreaalsusega, mis tähendab, et kokku on viidud virtuaalne reaalsus ja meie pärismaailm. Tarvis on endale telefoni alla laadida vaid vastav rakendus. Iga piimapaki küljes on iga nädala alguses viis lauljat, kes esitavad oma Eesti Laulu võistluspalu täispikkuses. Täpsemad juhendid leiab järgmisel nädalal müügile tulevatelt piimapakkidelt.

Liitreaalsuse saavutamise on tehniliselt väga keeruline ja selle taga on pikk protsess. Kõigepealt filmiti kõik poolfinalistid üles rohelisel taustal nelja meetri kõrgusel asuva kaameraga, et saavutada õige nurk ja siis läks kogu materjal arvutigurude kätte mudimisele. Eestis pole varem sarnast projekti pärisinimestega tehtud.

"Minu jaoks on kogu see projekt tegelikult olnud samasugune imedemaa nagu tõenäoliselt kõigile neile, kes selle piimapaki kätte saavad ja selle Stigi siit pakist välja võluvad," ütles Vilbre.