Betsafe’i Balti riikide turundusdirektori Kaido Ulejevi sõnul on olnud Elina Nechayeva menu meedias ja Eurovisiooni fännide hulgas erakordne. Ulejevi sõnul on Nechayeva suutnud eestlaste seas juba Eurovisiooni eel tekitada poolehoiu laviini ja menu, mille sarnast nägime viimati pärast Padari ja Bentoni võitu 2001. aastal. “Näeme ka portaalis kasvavat huvi Eurovisiooni ennustuste vastu, mis lähinädalatel muutub ilmselt veelgi aktiivsemaks,“ lisas Ulejev.

Betsafe’i pakkumine on eksklusiivselt uutele liitujatele, kes teevad Elina Nechayeva Eurovisiooni võidu peale kuni 1 euro suuruse panuse. Kui „La Forza“ Portugalis võitjaks kroonitakse, korrutab portaal panuse 100-ga.

Vaata Eurovisiooni koefitsiente Betsafe’i spordiennustuse lehelt.

Betsafe on spordi suurtoetaja nii rahvusvahelisel tasandil kui ka lokaalselt tegevusriikides, toetades muuhulgas näiteks nii Manchester City jalgpallimeeskonda kui ka Eesti Jalgpalli Liitu juba seitsmendat aastat järjest.

Betsafe pakub suurt hulka esmaklassilist spordiennustust, online-pokkerit, mitmeid veebipõhiseid osavus- ja õnnemänge ning online-kasiinot turvalises ja lõbusas keskkonnas. Portaal pakub spordiennustust enam kui 4000 erinevas kanalis, sisaldades nii live-panustamise kui ka suurt hulka in-play panustamise võimalusi. Online-kasiino mängudest on saadaval muuhulgas nii blackjack ja rulett kui ka mänguautomaadid ja video-pokker.

Betsson Group on rohkem kui 50-aastase kogemusega ja üks maailma suurimaid veebipõhiseid hasartmänguteenuseid pakkuv ettevõte, mis kuulub Stockholmi börsil noteeritud Rootsi ettevõttele Betsson AB (OMX: BETS B).

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Jaga
Kommentaarid