Eestlased olid proovis väga heas meeleolus ja suurepärases vormis. Lugu said nad läbi teha 4 korda — selle jooksul sai paika sätitud kaamerapilt (kokku on laval 20 kaamerat!), graafika, heli ja valgus ning mõistagi vaadati ka seda, mismoodi lisaks kaameranurkadele, liikumistele artistide seljas ka rõivad istuvad.

Kui Laura kleidivalik oli kindel juba mõni aeg tagasi, siis Koidul on see õige veel leidmata ning põgusa poole tunni jooksul õnnestus tal proovida selga proovida nii pintsakut kui ka tagi. Selgituseks tuleb mainida, et viimase näol oli tegemist vaid ekspromtmõttega ning tegemist polnud Koidu enda tagiga — muusikule prooviti lihtsalt selga erinevaid värve ja materjale, et nädala pärast toimuvaks poolfinaaliks parim võimalik riietus leida.

“Me katsetame erinevaid variante. Homme teeme oma hotelli konverentsiruumis proovi ja laupäeval proovime erinevaid variante laval. Meil on mingi visioon olemas, aga ma ei julge sellelt saladuskatet kergitada, sest võib-olla jõuab see idee meil vahepeal veel muutuda. Aga kindlasti me seda natukene muudame, sest see Laura uhke Kristina Viirpalu poolt talle selga õmmeldud kleit on väga nõudlik nii talle kui tema partnerile,” lausus Eesti delegatsiooni juht Mart Normet Publikule (Loe lähemalt SIIT).

Kõik proovid salvestati — proovidele järgneb alati materjali läbivaatamine, et teha vajalikud muudatused. Proovide näol on tegu vägagi peene graafikuga, kus kõik käib minutipealt ning igale riigile antakse täpselt pool tundi prooviaega. Järgmine lavaproov leiab aset juba 6. mail.