Mikolas Josefi loo “Lie To Me” lavasõu hõlmab endas ohtralt akrobaatikat ja kuigi etteaste avaldas fännidele suurt muljet, pidi ta potentsiaalse terviseohu tõttu proovi pooleli jätma ning haiglasse minema, kirjutab Wiwibloggs.

Pressikonverentsil teatas Josefi tiim, et muusik vigastas laval oma selga. Pole kahtlus, et tema esitus raputas tervet Arenat, kuid võimas sõu läks tema tervisele kalliks maksma. Tšehhi delegatsioon jättis ära kõik intervjuud ja viimased kolm päeva on Mikolas veetnud haiglavoodis.

“Sain proovis vigastada ja olukord läks mõne tunni pärast hullemaks,” sõnas noormees vahetult pärast õnnetust sotsiaalmeediasse läkitatud postituses. “Ma ei saa isegi enam kõndida. Jõudsin just esimesest haiglast tagasi ja suundun järgmisesse. Tänan teid kõiki sõnumite ja palvete eest — anname endast parima, et saaksin kiirelt jalule. Kavatsen igal juhul esineda.”

Eile ütles Mikolas, et tunneb end juba paremini ja saab taas kõndida. Hetkel oodatakse aga kompuutertomograafia tulemusi, mis näitavad, kas tema selgroog sai kahjustada või mitte.

Foto: Thomas Hansens / EBU